Besparing op het energieverbruik van uw droger

Lees hier de tips & Tricks

Besparing op het energieverbruik van uw droger

Lees hier de tips & Tricks

Gebruik de droger zo weinig mogelijk

Probeer zo veel mogelijk de droger te vermijden. Mocht het lukken om de was buiten te hangen, hang de kleding dan buiten. Hierdoor hoeft u het apparaat niet te gebruiken, wat als gevolg heeft dat u een lagere eindafrekening krijgt.

 

Laat was die je wil strijken niet te lang drogen

Doordat kleding nog vochtig is, kunt u de kleding vele malen makkelijker strijken. Door 1 zet te ondernemen bespaard u wel op 2 apparaten energie.

 

Let bij het aanschaffen van een droger op het energielabel

Drogers zijn de grootste energievreters binnen een huishouden. Door het letten op de energielabels bij het aanschaffen van apparaten bespaard u tientallen euro’s door een energiezuinige apparaten aan te schaffen.

 

Mocht je gebruik maken van piek en dal tarieven

Door de kleding te drogen tijdens de dal tarieven zorgt u ervoor dat u de laagste tarief hanteerd. Door dit continu te doen zorgt u ervoor dat u hiermee ook tientallen euro’s bespaard.

 

Laat de was eerst goed centrifugeren in de wasmachine

Laat de wasmachine de was goed drogen,  hierdoor hoeft de droger minder lang de was te drogen. U bespaart hiermee twee energieverbruikers die behoorlijk veel verbruiken.

 

Lampjes na de was nog aan?

Zodra je klaar bent met het gebruiken van de droger, zorg er dan voor dat de gehele apparaat volledig uit staat. Doordat de droger geheel uit staat bespaar je automatisch energieverbruik.

Heeft u nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met één van onze klantenadviseurs op. Wij willen u graag van dienst zijn met een 100% onafhankelijke advies.