Energievergelijker

Met deze tool krijg je eenvoudig inzicht in hoeveel je aan energiekosten kunt besparen. Vergelijk in enkele minuten alle aanbieders van energie en bespaar tot wel 450 euro aan stroom en gas.

Energievergelijker

Met deze tool krijg je eenvoudig inzicht in hoeveel je aan energiekosten kunt besparen. Vergelijk in enkele minuten alle aanbieders van energie en bespaar tot wel 450 euro aan stroom en gas.

Hoe werkt de tool?

Deze tool werkt hartstikke eenvoudig. Je vult je gegevens in. Aan de hand van de regio waarin je woont kunnen wij het netbeheerders tarief vaststellen. Aan de hand van je verbruiksgegevens berekenen wij de kosten voor het energieverbruik. Voor de volledigheid berekenen wij ook alle belastingen. Zo zie je in één oogopslag het totale kostenplaatje. Je komt dan ook niet voor onverwachte kosten te staan. Nóg belangrijker misschien, je ziet ook meteen welke besparing een overstap met zich mee brengt.

Waarom zou u via goedkoop-overstappen.nl overstappen?

Goedkoop-overstappen.nl biedt op dit moment de goedkoopste tarieven aan. De reden dat wij zo goedkoop kunnen zijn is simpelweg, omdat wij geen extra kosten berekenen bij het vergelijken of overstappen van energieleverancier. Daarnaast zijn onze bonussen in verhouding met andere energie aanbieders minimaal. Hierdoor profiteer je als klant van de goedkoopste tarieven én ontvang je van onze energieleveranciers behoorlijke welkomstgeschenken. Om te lezen hoe een overstap precies werkt, klik hier.

Waarom jaarlijks overstappen via goedkoop-overstappen.nl?

Niemand kan ons zekerheid bieden dat de prijzen van gas en elektriciteit zullen dalen of stijgen. Het is koffiedik kijken wanneer het de prijzen van gas en elektriciteit betreft. Echter blijkt uit de praktijk dat een klant, die driemaal een één jarig contract tekent  goedkoper uitkomt dan een klant die een driejarig contract aan gaat. Dit heeft voornamelijk te maken met welkomstgeschenken die energieleveranciers bieden.

Wij hebben allerlei tips & tricks over overstappen voor jou oop rij gezet.

handige-weetjes-over-overstappen-tips-en-tricks