Ergert u zich ook aan het feit dat u steeds meer betaald aan uw vaste lasten? Nadat we jarenlang in de energiebranche hebben gewerkt. Begonnen we ons steeds meer te storen aan de oplopende kosten van energie, de onduidelijkheid m.b.t. de bijkomende kosten van alle verschillende aanbieders en de manier waarop dit bijna altijd ten koste ging van het inkomen van vrienden en familie.
Hoe zorgen wij er met zijn allen ervoor dat wij als consumenten zo weinig mogelijk betalen voor iets wat we allemaal nodig hebben oftewel hoe zorgen wij met ze alle ervoor dat wij consumenten meer geld overhouden? Dit doen we door optimaal te profiteren van de grote nuts bedrijven die jaarlijks miljoenen verdienen aan slapende klanten

Goedkoop-overstappen.nl probeert net als vele kleine bedrijven consumenten persoonlijk te adviseren op het zo voordelig mogelijk overstappen. Een veel voorkomende probleem op dit moment is dat jaarlijks miljoenen klanten te veel betalen aan hun energienota. In het verleden waren vele klanten ontevreden over hun overstap, dit kwam mede door de stroeve communicatie tussen de grotere bestaande energieleveranciers en de nieuwe energieleverancier en de onduidelijkheid m.b.t. de kosten waardoor er aan het einde van de rit niet of nauwelijks geld werd bespaard. Door de jaren heen zijn er door de overheid en energieleveranciers onderling vele veranderingen doorgevoerd met betrekking tot het overstappen van energieleveranciers. Zo is het tegenwoordig mogelijk om met een aantal eenvoudige stappen te veranderen van energieleverancier. Daarnaast controleert het ACM (Autoriteit Consument & Markt ) veelvuldig energieleveranciers.

Bij goedkoop-overstappen.nl hebben wij het laatste grote struikelblok ook voor u weggenomen. U als klant hoeft maar maximaal 4 stappen te nemen om een overstap in werking te zetten. Bij deze overstap ziet u na vergelijking in één oogopslag wat u kwijt bent op jaarbasis aan energie kosten hier zijn alle kosten van de nieuwe energieleverancier in meegenomen.:
– Stap1: U gaat naar de website www.goedkoop-overstappen.nl
– Stap2: U voert uw gegevens in om een vergelijking te maken.
– Stap3: U heeft nu een overzicht van energieleveranciers en de kosten per jaar + het welkomgeschenk wat u ontvangt als u overstapt. Hieruit maakt u een keuze en u vult vervolgens het aanvraag formulier in.
– Stap4: Mocht u nog een oude meter hebben dan ontvangt u van uw nieuwe energieleverancier één meterstanden kaart. Zodra de kaart is ingevuld en geroutineerd, wordt de overstap in werking gezet. Bezit u een slimme meter dan hoeft u niks meer te ondernemen. U nieuwe energiecontract gaat in op de afgesproken contractdatum

U denkt nu dit heb ik al vaker gehoord en nog steeds bent u van mening dat overstappen niet besparend is. Goedkoop-overstappen.nl garandeert u dat overstappen wel loont, dit omdat wij binnen het bedrijf jaarlijks onze werknemers laten overstappen. Wij vinden namelijk dat advies geven aan een consument uit eigen ervaring moet komen. Daarnaast gaan onze werknemers regelmatig het gesprek aan met verschillende energieleveranciers, dit omdat wij altijd op de hoogte willen zijn van wat er speelt en wat ze precies verkopen.

Goedkoop-overstappen.nl hoopt dat u ons de kans geeft om u te bewijzen dat overstappen wel degelijk loont. Graag doen wij dit doormiddel van een advies gesprek, hierin zullen wij de verschillende contracten met elkaar vergelijken en natuurlijk uw huidige contract erbij pakken. U kunt na dit gesprek zelf kiezen om wel of niet over te stappen.
Neem gerust contact met ons op of vul het formulier aanbod op maat in en wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.energieleverancier