Waarom elk jaar overstappen?

Energieleveranciers vergelijken. De prijzen van energieleveranciers wijzigen maandelijks. Daarom loont het ook om de energieleveranciers met elkaar te vergelijken, dit kan u namelijk jaarlijks een flinke besparing opleveren. Dit wordt ook gesteund door de cijfers die jaarlijks door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) gepubliceerd worden. Hier is terug te zien dat er sinds 2013 elk jaar steeds meer klanten een vergelijking maken tussen energieleveranciers en overstappen. De reden dat zij overstappen is simpelweg omdat het bij een andere energieleverancier goedkoper wordt aangeboden. Wij gaan u uitleggen waarom overstappen loont en waarom u via goedkoop-overstappen.nl zou moeten overstappen!energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Iedere energieleverancier hanteert zijn eigen energietarieven, deze kunnen erg verschillen met andere energieleveranciers. Wat heel veel klanten niet weten is dat wanneer u als klant een variabel contract heeft. U bij uw energieleverancier de duurste tarieven betaalt. Variabele tarieven zijn namelijk de hoogste tarieven, die een energieleverancier hanteert. Dit zien de energieleveranciers graag, want hier verdienen ze heel veel geld mee. Op het moment dat u uw eigen energieleverancier alleen al telefonisch benadert dan zal uw energieleverancier de tarieven aanpassen op basis van het contract dat u als klant kiest.

Wat wij tegenwoordig zien, is dat energieleveranciers nieuwe campagnes voeren, waarin de klant meer korting krijgt als hij een contract afsluit voor een langere periode. Bij deze campagnes/aanbiedingen is het heel belangrijk om te kijken wat de totale kosten zijn over de duur van het contract. Energieleveranciers bieden in de meeste gevallen namelijk alleen kortingen aan die gelden op het kale elektriciteitstarief. Elektriciteit is het goedkoopst in Nederland, dus uw besparingen wegen in de meeste gevallen niet op tegen de welkomstgeschenken, die u ontvangt bij het overstappen naar een andere energieleverancier.

Waarom zou u via goedkoop-overstappen.nl overstappen?

Goedkoop-overstappen.nl biedt op dit moment de goedkoopste tarieven aan. De reden dat wij zo goedkoop kunnen zijn is simpelweg, omdat wij geen extra kosten berekenen bij het vergelijken of overstappen van energieleverancier. Daarnaast zijn onze bonussen in verhouding met andere energie aanbieders minimaal. Hierdoor profiteert u als klant van de goedkoopste tarieven en daarnaast ontvangt u van onze energieleveranciers behoorlijke welkomstgeschenken.

Waarom jaarlijks overstappen via goedkoop-overstappen.nl?

Niemand kan ons zekerheid bieden dat de prijzen van gas en elektriciteit zullen dalen of stijgen. Het is koffiedik kijken wanneer het de prijzen van gas en elektriciteit betreft. Echter blijkt uit de praktijk dat een klant, die driemaal een één jarig contract tekent  goedkoper uitkomt dan een klant die een driejarig contract aan gaat. Dit heeft voornamelijk te maken met welkomstgeschenken die energieleveranciers bieden.

energieleveranciers vergelijken

Van het overstappen merkt u niets! 

Uw nieuwe energieleverancier zal de gehele overstap in werking zetten.

Hieronder 11 punten waarom u als klant elk jaar zou moeten overstappen via goedkoop-overstappen.nl:

 • Variabele tarief is het duurste tarief van uw energieleverancier
 • Energieleveranciers richten zich voornamelijk op nieuwe klanten
 • Het draait om uw centen
 • goedkoop-overstappen ontvangt minimale bonussen en u als klant het goedkoopste tarief
 • Het lampje in de woonkamer zal hetzelfde branden
 • Wij informeren u tijdig bij het aflopen van uw contract, als deze via goedkoop-overstappen.nl is afgesloten.
 • Eenvoudig aan de hand van uw verbruik overstappen hier merkt u niets van
 • De overstap wordt geheel geregeld door uw nieuwe energieleverancier
 • Incentives verschillen behoorlijk
 • Goedkoper dan een driejarig contract
 • Goedkoop-overstappen zorgt voor een besparing van ongeveer€300,-

Genoeg redenen waarom u als klant zou moeten overstappen via goedkoop-overstappen.nl. Wilt u meteen een vergelijking maken klik dan hier.

Mocht u het toch nog lastig vinden om een complete vergelijking te krijgen of heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen  ervoor zorgen dat de vergelijking geheel duidelijk wordt en al uw vragen beantwoorden.