De energietarieven stijgen in 2017! Zorg ervoor dat u de komende jaar goed ingedekt bent.

De afgelopen jaren hebben wij alle kunnen constateren dat de tarieven behoorlijk aan het schommelen waren. We hebben recent een periode gehad waarin de tarieven van gas en stroom op een diepte punt zat. Wat men nu aankondigt, is dat vanaf januari 2017 de tarieven flink zullen stijgen.  Delta is de eerste energieleverancier die bekend maakt dat de tarieven van een variabel contract ongeveer met €20,- zal stijgen. Dat de tarieven stijgen staat vast. Maar hoeveel het voor u zal stijgen is nog onbekend. Zoals het ernaar uit ziet, zal stroom stukje goedkoper worden,  gas daarentegen zal flink stijgen. Gasverbruik is wel het duurste op uw energierekening.

Energiebelasting.

Doordat consumenten de afgelopen jaren behoorlijk veel geld betaalden aan energiebelasting, is er nu eindelijk een lichte verandering. De energiebelasting zal in 2017 weer dalen. Dit betekent dat u, als consument, meer overhoudt aan belastinggeld, maar u geeft het ook weer direct uit aan de verhoging van gas.

Profiteer nu van onze acties voor het te laat is.

De tarieven zullen stijgen; wat gaat u als consument hieraan doen? Zoals u ziet verwacht men een stijging van ongeveer €20,-. Dit valt makkelijk te compenseren met de incentives (cadeau’s) die energieleveranciers aanbieden. Zet uw tarief voor de komende periode vast en ontvang een leuk incentive wat u makkelijk kan compenseren met de €20,-.

Kortom, u als klant kunt zelf bepalen of u het komende jaar meer wilt betalen of dat u een overstap in werking zet. Bij het niet willen overstappen adviseren wij u om uw energietarieven te controleren.

Tip:

U kunt zelf uw energieverbruik verlagen door handige tips. Kijk voor slimme manieren om op uw verbruik te besparen op http://www.slim-overstappen.nl/100-manieren-om-bewust-te-worden/.

17 november 2016

Slim-overstappen.nl

slim-overstappen.nl nieuws