Zakelijke energie

Ben je MKB’er, ZZP’er of een grootzakelijk verbruiker?

Wij helpen bedrijven met het besparen op hun energierekening! Bij ons ontvangt u altijd de scherpste aanbieding en natuurlijk passend bij uw situatie.

Voor ons is iedere klant uniek en ontvangt iedere klant een aanbod op maat. Onze klanten bevinden zich in diverse markten en branches, deze ondernemers hebben verschillende behoeften en wensen op het gebied van energie en gas. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw wensen en behoeften, om die reden ontvangt u bij goedkoop-overstappen.nl ook altijd een aanbod op maat. Goedkoop-overstappen.nl doet uitsluitend persoonlijk zaken met u.

Door met ons zaken te doen houden wij u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Dit houdt in dat wij u ruim van te voren een vrijblijvend nieuwe aanbieding  met bijbehorend contract voorleggen met hierin de beste aanbieding van dat moment. U als ondernemer hoeft hier niets voor te doen en kan hierdoor maximaal profiteren van de scherpte aanbiedingen.

Kleinzakelijk zonder bedrijfspand

Momenteel zien wij een enorme groei in het aantal inschrijvingen als ZZP’ers. Veel van deze ZZP’ers werken vanuit huis, hierdoor is het niet altijd voordeliger om een zakelijke energiecontract aan te gaan. Wij raden u altijd aan om beide situaties te vergelijken. Vaak ontvangt u als particuliere klant een betere aanbod dan wanneer u zakelijke energiecontract afsluit.  Voordelen van een particulieren energiecontract:

  • Maximale opzegvergoedingen
  • Verbod op stilzwijgend verlengen
  • 14 dagen bedenktijd
Bedrijfspand met zakelijke doeleinden

Heeft u momenteel een bedrijf dat gevestigd is in een bedrijfspand, dan bent u verplicht een zakelijke contract af te nemen. Om een aanbod op maat te leveren dat voldoet aan uw wensen en behoeften hebben wij uw bedrijfsnaam nodig en ontvangen wij graag een schatting van uw verbruik. Met deze gegevens kunnen wij een aanbod op maat leveren die voldoet aan uw wensen en behoeften, daarnaast profiteert u van de scherpste aanbiedingen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u binnen 2 werkdagen een aanbod op maat opsturen of neem gerust contact met ons op via contact .

Dit is zaken doen met Goedkoop-overstappen.nlZakelijke energiecontract

 

[ninja_form id=3]