Zeg op, stap over en bespaar

In een artikel dat verscheen op 08-01-2018 is gepubliceerd door het AD wordt er nogmaals benadrukt dat overstappen van energieleverancier voordeel oplevert in uw portemonnee. Wij blijven erop wijzen dat overstappen van energieleverancier een behoorlijke besparing met zich mee brengt.

2018 is van start gegaan, dit houdt in dat een groot deel van de Nederlandse huishoudens binnenkort een jaarafrekening zullen ontvangen. Die zal dit jaar nog best meevallen, maar gezien de aangekondigde verhogingen van de energietarieven en belasting door de overheid zal dit aankomend jaar flink duurder worden. Deze verhogingen houden namelijk in dat de klant gemiddeld €190,- per jaar meer zal betalen aan de energienota.

Daarom adviseert goedkoop-overstappen.nl altijd om iedere jaar een vergelijking te maken tussen energieleveranciers. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u jaarlijks honderden euro’s bespaard. Goedkoop-overstappen.nl biedt meerdere mogelijkheden om een vergelijking te maken tussen energieleveranciers. U kunt gebruik maken van onze aanbod op maat, zelf uw vergelijking samenstellen via de website goedkoop-overstappen.nl en u kunt natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u altijd een eerlijk en betrouwbare aanbod overhandigen. Zoals in het artikel van het AD beschreven staat ‘’ Wie niet geregeld overstapt van energie- of internetleverancier is een dief van zijn eigen portemonnee’’

Maak vandaag nog gebruik van onze vergelijking of neem gerust contact met ons op. Zorg er in ieder geval voor dat 2018 een financieel goed jaar wordt en begin nu door de vergelijking te maken.

Lees hier het artikel van het AD.

Besparen